Twinta en zorg

Twinta is de vastgoedtak van Carintreggeland en 100% dochter. Twinta verhuurt 327 woningen en appartementen in de regio Twente. Heeft u als huurder van Twinta zorg nodig? Dan kunt u gebruik maken van de zorg- en welzijnsdiensten van Carintreggeland. Door passende zorg en dienstverlening kunnen mensen langer zelfstandig blijven wonen.

Uniek in Nederland

De link met zorg is bij Twinta snel gemaakt. Heeft u thuis zorg nodig? Door de nauwe banden met Carintreggeland kunnen wij u hierbij ondersteunen en regelen dit graag voor u. Dat is uniek in Nederland.

Techniek ter ondersteuning

De technologische ontwikkeling waar we momenteel middenin zitten, biedt vele mogelijkheden voor ons zorgaanbod. Vormen die we inzetten, zijn valdetectie, bewegingssensoren voor de verlichting en personenalarmering.

Volledig pakket thuis

Heeft u een indicatie voor verpleeghuiszorg? En wilt u graag thuis blijven wonen? Dat kan. Met een volledig pakket thuis is het mogelijk om verpleeghuiszorg thuis te ontvangen. U kunt bij ons een woning huren en Carintreggeland levert de zorg.

Samen met u en uw mantelzorgers geven we invulling aan welzijn, ondersteuning, begeleiding en zorg. Passend bij uw behoeften en wensen. U geeft aan wat u nodig hebt, zoals hulpmiddelen, mantelzorgers of zorgmedewerkers.  

De zorgregelaars van Carintreggeland denken graag met u mee wel pakket het beste bij u en uw situatie past.  

Waardevol leven

Door het ruime aanbod van woningen en diverse woonconcepten kunnen we u een woning bieden die bij u past. Ons woonmotto is: zo lang mogelijk thuis of zo thuis mogelijk.

De Ledenservice van Carintreggeland

In het uitgebreide aanbod van De Ledenservice vindt u producten en diensten die het leven leuker, makkelijker en veiliger maken. Wij werken samen met gekwalificeerde en betrouwbare partners, exclusief voor onze leden, voor een voordelig en gevarieerd aanbod. Huurders van Twinta kunnen (gratis) gebruikmaken van het lidmaatschap van De Ledenservice. Dit lidmaatschap t.w.v. €  23,50 wordt u aangeboden door Twinta.

Aanmelden lidmaatschap

Dat gaat makkelijk via  https://ledenservice.carintreggeland.nl/. Dan klikt u vervolgens op: Wordt lid, vul uw gegevens in en kies de doelgroep: Ik ben huurder van Twinta. Zo kunt u direct profiteren van het aanbod. Liever persoonlijk contact? Dat kan ook via 088 - 367 2373.

     

Meer over Carintreggeland