Aanvullend huurdersonderhoud

Wanneer u in een woning van Twinta woont kunt u voor huurdersonderhoud  terugvallen op uw verhuurder. U maakt dan gebruik van het ‘aanvullend huurdersonderhoud’.

Naar informatieTerug naar overzicht

Wat houdt het aanvullend huurdersonderhoud in?

Wanneer u in een woning van Twinta woont, kunt u voor huurdersonderhoud terugvallen op uw verhuurder. U maakt dan gebruik van het ‘aanvullend huurdersonderhoud’. Kleine klussen die u als huurder normaal zelf zou doen, worden dan uitgevoerd door de huismeester/onderhoudsmedewerker van Twinta.

Waar kunt u aan denken?

Onder kleine klussen binnenshuis wordt bijvoorbeeld verstaan:

  • Vervangen van een kapotte lamp
  • Ophangen van lampen of schilderijen
  • Water van de cv-ketel bijvullen

Voor een uitgebreid overzicht kunt u het ‘Wie doet wat’ overzicht in de thuismap raadplegen of kijk op: Onderhoud van de woning

Wat kost aanvullend huurdersonderhoud?

Voor een abonnement op ‘aanvullend huurdersonderhoud’ betaalt u een bedrag van € 6,00 per maand. Dit is inclusief arbeidsloon, exclusief materiaal. Het materiaal moet u zelf aanschaffen.

Het abonnement gaat uit van maximaal 4 uur hulp per jaar. Dat betekent dat u meerdere keren de hulp van Twinta kunt inroepen. De klussen die onder deze service vallen worden in overleg met u gepland.

Aanvullend huurdersonderhoud aanvragen

Als u een abonnement op het aanvullend huurdersonderhoud wilt afsluiten hebben wij de onderstaande gegevens van u nodig. Nadat wij uw gegevens hebben ontvangen sturen wij u een contract ter ondertekening.

Hoofdkantoor

Twinta hoofdkantoor
 
Twinta
H.Hartstralaan 100
7555 PJ  Hengelo
Postbus 506
7550 AM Hengelo