mevrouw Analbers

We kunnen alles goed overleggen met Twinta

Mevrouw Analbers woont nu vier jaar in appartementencomplex ’t Annink in Hengelo. Hier aan de Anninksweg worden 60 appartementen verhuurd door Twinta. Als lid van de huurdersvereniging heeft mevrouw Analbers regelmatig contact met Twinta.

Bewuste keuze

Huurders van Twinta willen vaak graag een woning huren in de buurt waar ze al jaren wonen. Ook hier is dat het geval. Het is een zeer bewuste keuze geweest voor mevrouw Analbers om een appartement in ’t Annink te huren: “Op deze manier kan ik blijven wonen in het centrum, want het complex ligt heel centraal in Hengelo. Als oudere kun je daardoor nog steeds goed de stad in. In principe kan dat lopend. Er zijn supermarkten in de buurt en je hebt hier alles bij de hand. Dat is bijzonder handig.”

Klusjes in huis

Als huurder heeft mevrouw Analbers een prima relatie met Twinta, vertelt zij: “Doordat ik lid ben van de huurdersvereniging, heb ik iets meer contact met Twinta dan andere huurders. Het valt me op dat we alles goed kunnen overleggen met Twinta. Ook het contact met de huismeester is goed. Als huurders kleine klusjes in huis willen laten uitvoeren door de huismeester, kunnen ze daarvoor een abonnement nemen bij Twinta. Zelf ben ik nog handig genoeg, dus ik doe alles gewoon zelf. Maar het is fijn dat de mogelijkheid er is.”

Delen